Submans - Samma goda mat i ny kostym!

Vi har unik service och kommer alltid i tid. Beställer gör du enkelt och snabbt på submans.se.

Submans är ett serviceföretag som levererar kall catering av hög kvalité till företag och utbildningsenheter i Göteborg. Vi har varit verksamma sedan 1991 och är idag ett tiotal personer som servar ca 300 företag i Göteborgsområdet. Vår styrka är att snabbt kunna leverera de produkter Ni behöver till Ert möte, konferens etc med hög servicenivå.
Vårt sortiment sträcker sig från submarines, landgångar och smörgåstårtor till sallader och bageriprodukter till kaffet. Man väljer Submans för det vanliga mötet eller den festliga invigningen. Alla produkter görs efter manual och av välutbildad personal som garanterar hög och jämn kvalité. Alla leveranser görs med Submans egna fordon för att garantera punktlighet.

Fr.o.m. 1 juli 2016 är vårt företag Submans catering  i Göteborg KRAV certifierad, vilket innebär  att vi förutom om att värna om vår jord bl.a. genom att se till att vi köper in miljövänliga alternativ, tar ett socialt ansvar och ser till att djur och människor har det bra även för vår nästkommande generation. Certifikat KRAV Submans Catering Göteborg AB, 

Kravmärkt catering i GöteborgVad innebär KRAV:  Jo, att vi ser till att vi  har bra sociala – och arbetsvillkor, bra miljöpolicy, energisparande åtgärder, samt ser till att  vår verksamhet arbetar med miljövänliga produkter. KRAV  märket visar att en vara är producerad på ekologiska grunder med extra höga krav på djuromsorg, hälsa , sociala ansvar och klimatpåverkan. Vilket innebär att inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel, inga genmodifierade organismer, god djuromsorg, inga onödiga tillsatser vilket ger en bättre hälsa, samt  schysta arbetsmiljöer för alla.

Du kan kontakta oss för att få veta ursprung, innehåll om våra råvaror/produkter.

Martin Ahlstrand
Submans Catering Göteborg AB