Catering av sallad i Göteborg

Sallad för alla smaker. En riktig god sallad för en fräsch lunch, pastasallad kyckling när du önskar något lite matigare sallad eller varför inte vår goda ceasarsallad kyckling? Titta gärna nedanför om du hittar just den sallad du söker - har du några frågor eller speciella önskemål så är det bara att kontakta oss. Subman's levererar catering i av sallader i hela Göteborg.

Goda sallader

Goda sallader är svårslaget till mötet, konferensen eller evenemanget. En riktigt god sallad ger dig energi att klara dagen. Vi gör våra goda sallader med färska råvaror och en stor nypa kärlek. Har ni någon allergi eller önskemål så ange det i kassan så fixar vi det.

Matiga sallader

Vi du ha matiga sallader? Då rekommenderar vi någon pastasallad eller varför inte lägga till lite Bulgur? Alla sallader erbjuds med tillägg av pasta, bulgur, couscous eller quinoa för bara 5 kr extra/sallad. Bröd och smör ingår självklart i alla sallader.

Pastasallad

Pastasallad kyckling, med räkor eller varför inte en italiensk? Vi har många goda sallader med pasta. Allt från vegetarisk till vår grekiska sallad; Kreta.

Speciella önskemål?

Har ni några allergiker? Önskar ni någonting speciellt som ni inte hittar på sidan? Kontakta oss så hjälper vår duktiga personal dig.