Catering av Sallad

Sallad för alla smaker. Från Submans.se kan ni beställa goda sallad för lunchmötet eller för det när passar. En pastasallad kyckling är toppen om du önskar en matigare sallad, eller varför inte testa vår goda ceasarsallad med kyckling? För att hitta en sallad för rätt tillfälle se till och kika nedan! Har du några frågor eller speciella önskemål kontakts oss och vi kan tillsammans komma på den prefekta smakkombinationen. Subman's levererar catering av sallader i hela Göteborg.

Goda sallader

Goda sallader är perfekt som lite lättare mat till mötet, konferensen eller ert evenemang. En riktigt god sallad ger dig energi, och tillräckligt med vitaminer för att klara dagen. Vi gör våra goda sallader med färska råvaror och en stor nypa kärlek. Har du eller någon i sällskapet någon matallergi eller andra önskemål, anger du det i kassan så ser vi till att tillfredsställa ert behov.

Matiga sallader

Vill du ha matiga sallader som garanterat mättar? Då rekommenderar vi någon av våra pastasallader. Alternativt kan du slänga till bulgur i din sallad för att få den matigare? Alla sallader kan kombineras med tillägg av pasta, bulgur, couscous eller quinoa för bara 5 kr extra per sallad. Bröd och smör ingår självklart i alla sallader. Givetvis kan du få glutenfritt bröd om du eller ni vill ha det istället. Vi har flera goda vegetariska sallader och veganska alternativ. Med andra ord: när det kommer till sallader från Subman’s är det bara din fantasi som sätter stopp. Vi försöker alltid att leverera upp till dina önskemål.

Pastasallad

Sugen på en pastasallad kyckling, eller med räkor? Saknar du tiden du var på besök i Toscana och längtar efter en äkta italiensk sallad? Vi har pastasallader för alla tillfällen och ändamål. Allt från vegetariska pastasallader till vår variant av den klassiska grekiska salladen. Den har vi döpt till Kreta.

Allergier eller specifika önskemål

Har du eller någon du känner en matallergi eller önskar ni någonting speciellt som ni inte hittar i vår webbshop? Kontakta oss och vi hjälper dig hitta rätt lösning och givetvis den bästa smakkombon.