Smörgåstårta Göteborg - Catering

Beställa smörgåstårta i Göteborg

Subman’s har catering av smörgåstårtor och levererar i hela Göteborg. Se vårt utbud av läckra och dekorativa smörgåstårtor och beställ enkelt på hemsidan. Senast klockan 12:00 dagen innan leverans vill vi ha din beställning för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid. Vi har lång erfarenhet av catering och våra smörgåstårtor har förgyllt otaliga fester i Göteborg sedan 1991.
Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Smörgåstårtor

Önskar ni speciella smörgåstårtor? Tveka inte på att kontakta oss. Vi ordnar den perfekta smörgåstårtan för just ditt evenemang. Alla våra smörgåstårtor går att beställa i 8- respektive 12-bitar. Vad är ett kalas utan smörgåstårta?

Smörgåstårta Skinka

Är du ute efter en smörgåstårta med skinka? Isåfall är vår smörgåstårta Magnifique väldigt uppskattad. Är du ute efter smörgåstårta med räkor? Prova Smörgåstårta Royal.

Smörgåstårta levereras i hela Göteborg. Var noga med att beställa senast kl. 12:00 dagen innan önskad leverans. Behöver ni ha en smörgåstårta Göteborg levererad snabbare? Slå oss en signal så försöker vi ordna det. Tel: 031-12 66 66.

Submans öppettider är 08.00 – 16.30 mån-fre. Önskas leverans utöver dessa tider är ni välkomna att kontakta oss på 031-12 66 66.