Catering av buffé i Göteborg

Vi levererar catering av buffé i hela Göteborg och för alla tillfällen. Vi lagar och levererar både varma och kalla bufféer. Beställ vår italienska buffé med massor av läckerheter eller varför inte en skaldjursbuffé (Vinga) med handskalade räkor och lax. Vi har även vår fräscha vegetariska buffé där ni själva kan önska innehållet eller vår uppskattade grillbuffé? Vi har buffémat som passar alla.
Kontakta oss så berättar vi mer om vår catering av bufféer i Göteborg och vad vi kan göra för just dig!

Kall buffémat

Kall buffémat är uppskattat vid alla evenemang och konferenser. Ska ni själva ha konferens eller kanske bara lunch för ett lite större sällskap? Då kan inte kall buffémat gå fel. Dags att bjuda på fest? Duka upp Submans buffémat. Låt oss göra ditt evenemang extra minnesvärt.

Vegetarisk buffe

Vår vegetarisk buffé innehåller mycket gott. Men vi har inte bara en vegetarisk buffé. Vi erbjuder er som önskar något av våra vegetariska alternativ att komponera er rätt själv. Lägg en beställning och maila oss sedan vad ni önskar till er vegetariska buffé så ser vi till att det blir rätt.

I vår buffémat ingår alltid nybakat bröd och smör. Alla priser är per person. Vi ser helst att ni är mer än 10 personer som beställer buffémat. Beställ senast 12:00 dagen innan önskad leverans.

Speciella önskemål – buffémat

Har ni speciella önskemål eller kanske är allergisk mot någonting i vår buffémat? Inga problem. Ange eventuella önskemål när ni lägger beställningen så ordnar vi så att det blir rätt. Kontakta oss här

Snabb leverans

Vi ser helst att ni beställer senast 12:00 dagen innan önskad leverans. Om ni skulle behöva få er mat snabbare så brukar det inte vara något problem.
Ring oss: 031 12 66 66 så löser vi det.