Catering buffé i Göteborg

Vi levererar catering buffé för alla tillfällen och smaker

Vi levererar catering av bufféer i hela Göteborg. Vi lagar och levererar både varma och kalla bufféer. Beställ vår italienska buffé med massor av läckerheter eller varför inte en klassisk skaldjursbuffé (Vinga) med handskalade räkor och lax. Vi har även vår fräscha vegetariska buffé där ni själva kan be om särskilda önskemål när det kommer till ingredienser. Om sommaren ligger runt knuten. eller om du bara känner för en fin grillbuffé ordnar vi det med. Vi har med andra ord något som passar alla. Subman's Catering har som mål att göra alla dina gäster nöjda. Kontakta oss så berättar vi mer om våra av bufféer i Göteborg och vad vi kan göra för just dig

Kall catering buffé

Kall buffémat är uppskattas vid alla evenemang eller konferenser. Ska ni ha en konferens eller kanske bara förbereda en lunch för ett lite större sällskap? Då kan inte Submans’s kall buffémat gå fel. Låt oss göra er sammankomst extra minnesvärd, oavsett om ni har ett evenemang, konferens eller en stor fest.

Vegetarisk catering buffé

Vår vegetarisk buffé innehåller mycket gott. Men vi erbjuder inte enbart en vegetarisk buffé. Vi erbjuder er som önskar några av våra vegetariska alternativ att komponera ihop en personlig buffé efter er smak. Lägg en beställning och maila oss sedan vad ni önskar till er vegetariska buffé i Göteborg. Vi ser till att det blir rätt och riktigt gott.

Beställ catering buffé online

Vi levererar alltid nybakat bröd och smör till all vår catering buffé i Göteborg. Alla priser som du ser är per person för att det ska bli enkelt att planera och budgetera för ditt evenemang. Vi ser helst att ni är mer än 10 personer om ni ska beställa buffémat. Beställ senast 12:00 dagen innan önskad leverans. Ni kan givetvis lägga er beställning tidigare. Bara att välja ett datum och tid så dyker vid upp med kalasmaten.

Dock gäller beställningar för helger och röda dagar att ni kontaktar oss på telefon 031-126666 eller på order@submans.se innan ni lägger er order.

Speciella önskemål – buffémat

Har ni speciella önskemål eller kanske är allergisk mot någonting i vår buffémat? Inga problem. Ange eventuella önskemål eller allergier när ni lägger beställningen så ordnar vi så att det blir rätt. Vi har stor erfarenhet av att hantera glutenfri, laktosfri, nötfri och vegetarisk buffémat. Allt för att er catering buffé i Göteborg ska vara anpassad till era gäster. Kontakta oss här

Snabb leverans

Vi ser helst att ni beställer senast 12:00 dagen innan önskad leverans. Om ni skulle behöva få er mat snabbare brukar det inte vara något problem.
Ring oss: 031 12 66 66 – Vi löser vi det.