Catering till företag

Är du på jakt efter en pålitlig firma att anlita för catering till företag? Då har du hittat helt rätt. Subman’s är en erfaren aktör inom all typ av catering. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill beställa catering till ditt företag i Göteborg.

Vi levererar catering till ditt företag för alla tillfällen

Oavsett vilken typ av tillfälle eller event det rör sig om kan du lita på vår catering för företag. Vi erbjuder ett stort sortiment som passar till både stora och mindre grupper. Anlita oss för företagscatering med stor buffé eller enklare frukostmingel. Dessutom har vi populära upplägg för alla typer av luncher och företagsmöten.  Letar du efter företagscatering med vegetariska och veganska alternativ är det också något vi kan erbjuda. Våra skickliga kockar och medarbetare ser till att ta fram ett spännande upplägg oavsett behov.

Med över 30 år i branschen är vi en självklar aktör och specialist inom catering för olika företagsevenemang och tillfällen. Vi värnar om god mat, trevligt bemötande och ett professionellt upplägg.

Frukost

Leverans av frukost? Vi erbjuder frukostleverans varje vardagsmorgon.

Se vår frukost

Lunch

Ska ni ha konferens eller möte och önskar bjuda på en god lunch?

Lunchmenyn

 

Beställ företagscatering online

Som företag inom restaurangbranschen månar vi i högsta grad om kvalitet. Det gäller på alla plan, från att erbjuda dig en optimal service och komplett utbud till primära råvaror och duktiga kockar. Vi kan dessutom erbjuda dig ekologiska och KRAV-märkta alternativ eftersom det är något som ligger oss varmt om hjärtat. Sedan 2016 är vi en KRAV-certifierad aktör inom catering. Det innebär att vi alltså tar ett socialt ansvar, värnar om miljö och klimat samt engagerar oss medvetet i våra inköp.

Speciella önskemål till företagsevenemanget?

Hos oss kan du enkelt beställa företagscatering direkt på hemsidan. Vi är en flexibel cateringfirma i Göteborg och vi vill göra det enkelt för dig som kund. Anpassningar efter matallergier eller speciella önskemål som inte finns i webbshop, går att lösa genom att kontakta oss och få hjälp att hitta både rätt lösning och smakkombination.