Vegetarisk & vegansk catering i Göteborg

Bjud på något gott och klimatsmart med vegetarisk catering från Submans! Submans erbjuder ett brett sortiment av produkter för vegetarisk och vegansk catering i Göteborg. Hos oss hittar du något för alla smaker och tillfällen, vare sig det gäller frukost, lunch eller middag. Välj mellan våra smakrika mackor, matiga sallader eller varför inte testa vår läckra buffé som passar även de med en vegansk kost. Väljer du att beställa buffén så går det bra att även lägga till ex. grillad kycklingfilé mot en extra kostnad. I våra vegetariska produkter kan det förekomma ost. Önskar du vegetarisk catering med endast vegetabiliska produkter är det bara att ange detta vid beställning eller kontakta oss direkt!

Vegetarisk eller vegansk catering till ditt evenemang i Göteborg

På Submans erbjuder vi catering med friska, nyttiga och, såklart, goda vegetariska måltider. Att äta grönt har blivit populärt de senaste åren, och uppemot en tiondel av svenskarna väljer numera vegetariskt. Vegetarisk mat är bra både för kroppen, djuren och naturen. För oss på Submans är hållbarhet oerhört viktigt, och därför är många våra produkter KRAV-certifierade.

Önskar du något som inte finns i vår webbshop, eller behöver anpassningar pga. matallergi? Kontakta oss så hittar vi rätt lösning, och givetvis den bästa smakkombinationen tillsammans.