Catering för studentfesten – Vi levererar

Tar ditt barn eller barnbarn studenten i juni? Då kan vi hjälpa dig med att ordna festen. Vi på Subman’s i Göteborg är en cateringfirma som har allt ifrån klassiska smörgåstårtor till olika välsmakande bufféer. Kort och gott erbjuder vi det som krävs för en lyckad studentfest. För visst vill man inte ägna studentfesten till att stå och förbereda en massa mat till de kommande gästerna? Man vill ju kunna vara med i festligheterna, och framför allt slappna av. Slippa en hel del stress om du lämnar över matlagningen till oss. Dessutom, om du är sent ute så går det bra att göra beställningen senast klockan 12.00 dagen innan. Riktigt bra, eller vad tycker du? Har du allergier? Det är bara att upplysa oss om dessa så anpassar vi maten efter era behov. Vi har dessutom goda veganska och vegetariska alternativ.

Vi är KRAV-certifierade och använder oss av KRAV-märkta produkter. Men det gäller inte alla våra produkter. Vill du att din beställning ska innehålla KRAV-produkter kommer maten att kosta en slant extra. Men Moder Jord kommer tacka dig. 

glada studenter firar i göteborg

Beställ smörgåstårtor från oss

Subman’s har några av de smarrigaste smörgåstårtorna i Göteborg i vårt sortiment. Vi har alla de klassiska smörgåstårtorna som ni önskar. Vi tar även emot specialbeställningar. Var då dock ute i god tid, så vi kan köpa in rätt ingredienser och se till att allt blir som du vill.

På studentfester är det inte ovanligt att det serveras skaldjur och annat gott från våra hav. Vi rekommenderar vår havs- och skaldjurssmörgåstårta Royale. För den som älskar skaldjur kommer denna goda smörgåstårta inte göra er besviken. Om du är sugen på en klassisk smörgåstårta med ost, skinka och andra goda delikatesser – rekommenderar vi Magnifique.

Vi serverar även fina veganska- och vegetariska smörgåstårtor för dem som gillar det. Man måste inte alltid äta kött för att bli mätt och nöjd.

Studentbufféer – För alla smaker

Något annat som är väldigt populärt är att ha en buffé till studentfesten. Det är smidigt, gott, och gästerna kan ta av det de vill ha själva önskar. Vi erbjuder både varma och kalla bufféer. Vi har bland anat en mycket uppskattad italiensk buffé.

catering studenten göteborg

För lite extra lyx rekommenderar vi vår skaldjursbuffé eller grillbuffé. Grillbuffén behöver beställas i god tid då vi tillagar vissa delar av maten dagen innan vi skickar ut er beställning. 

För dig som är vegetarian har vi också fina alternativ, och vi kan alltid anpassa oss efter dina specifika behov.

Festliga snittar från Subman’s

Till den mingelglada studenten har vi ett utbud av goda snittar som faller de flesta i smaken. Alla våra snittar har en skiva nybakad baguette som bas, och toppas med färska ingredienser.

Några exempel på snittar från Subman’s

  • Vår laxsnitt består av kallrökt norsk lax, en fräsch pepparrotsdressing och toppas med grönsaker och dill. En riktig klassiker!
  • Snitt med handskalade räkor och en smarrig västkustsallad.
  • Vår italienska snitt innehåller lufttorkad skinka, pesto genovese och pärlmozzarella.
  • Vår vegetariska snitt utgörs av en ädeloströra, hackade valnötter och diverse grönsaker.

Våra rätter tillagas och förbereds med stor omtanke, och du är alltid välkommen med dina specifika önskemål inför studenfesten.

Studenten tar man bara en gång, och hela familjen vill njuta tillsammans. Visst vore det skönt att få full catering för att kunna njuta av den glada dagen fullt ut? Så varför inte låta oss ta ansvaret för maten – vi lovar er att ni kommer få ett fantastiskt studentfirande!

Ni är varmt välkommna med er beställning,

Subman’s Catering