Catering för studenten i Göteborg

Beställ studentcatering

Beställ catering till studenten! Subman’s har stor vana av catering. Vi har catering av lunch, påskmat och givetvis catering för studentfesten. Dessutom levererar vi i hela Göteborg! Har du svårt att bestämma dig för vad du ska bjuda på för mat på studentmottagningen? Då kan du låta oss göra jobbet. Ta en titt på vår läckra meny och gör din studentmottagning extra minnesvärd med hjälp av oss. Subman's har lång erfarenhet och tillhandahåller catering för studentfester i Göteborg sedan 1991. Kontakta oss så berättar vi mer om vår studentcatering och vad vi kan göra för just din studentskiva!

Studentbufféer – Catering för alla smaker

Något som är väldigt populärt är att ha en buffé till studentfesten och mottagningen. Det är smidigt, gott, och gästerna kan välja det de själva önskar. Vi erbjuder både varma och kalla bufféer. Vi har bland annat en mycket uppskattad italiensk buffé.

Specialanpassad student catering

Har ni och gäster behov av specialkost? Inga problem! Vi anpassar er studentcatering enligt dina önskemål och eventuella allergier. För dig som är vegetarian har vi också fina alternativ, och vi kan alltid anpassa oss efter dina specifika behov