Subman’s levererar Göteborgs bästa smörgåstårta

Smörgåstårtan har funnits i Sverige sedan 1940-talet och har blivit en uppskattad klassiker för alla typer av kalas och firanden. Det är en rätt som har anrika recept men som också är enkel att anpassa efter egen smak.

Göteborgs bästa smörgåstårta?

Vi ser oss som en stark utmanare när det gäller Göteborgs bästa smörgåstårta. Subman’s har sysslat med catering i Göteborg sedan 1991. Förutom smörgåstårtor hittar du också andra goda rätter i vårat utbud. Bland annat landgångar och snittar, sallader och andra traditionella rätter. Vi levererar till både företag och privatpersoner runt om i Göteborg. 

En av Subman’s styrkor är att de skapar traditionella smörgåstårtor i lyxig design, samtidigt som vi på kreativa sätt anpassat oss för moderna tider. Vi erbjuder smörgåstårtor med klassiska råvaror som skaldjur, rostbiff och skinka. Vegetarisk och vegansk smörgåstårta finns också. Du som kund har dessutom möjlighet att byta ut näst intill alla ingredienser mot kravmärkta och ekologiska alternativ. Det står tydligt markerat på vår webbplats vilka råvaror som går att bytas ut, så att du till hundra procent vet vilka ingredienser din smörgåstårta innehåller.

Oavsett om du ska anordna en studentskiva, företagsfest eller bara en matigare och lyxigare fika erbjuder vi smörgåstårtor med högkvalitativa råvaror, proffsig design och pålitlig leverans.

beställ smörgåstårta göteborg

Komponera din egen smörgåstårta

Subman’s flexibilitet gäller inte bara hållbart och ekologiskt tänkande, utan även i skapandet av själva smörgåstårtorna. Våra smörgåstårtor innehåller generellt en mindre mängd majonnäs. Anledningen är att majonnäsen annars lätt tar överhanden och förhindrar att de andra smakerna lyfts fram. Det finns fyra smörgåstårtor i vårt sortiment som alla baseras på olika råvaror:

  • Klassisk med skinka och rostbiff
  • Smaker från havet med räkor och lax
  • Vegetarisk
  • Vegansk

Utöver grundutbudet finns det stor möjlighet att välja och vraka bland dina egna favoritingredienser. Du kan helt enkelt skapa en smörgåstårta efter dina preferenser. Har du frågor och funderingar kring vilka kombinationer som passar bra och vilka som bör undvikas är det bara att kontakta oss och för att bolla idéer.

Smörgåstårtor för själen

De tre mest populära smörgåstårtorna som vi på Subman’s ordnar är Magnifique, Royal och vegansk smörgåstårta.

Magnifique är namnet på den smörgåstårta som är mest traditionsenlig. Den innehåller skinka, ost, gräddfil, majonnäs och kryddor. Garneringen består av bland annat rostbiff, ost, tomat och gurka. Det är smörgåstårtan för dig som vill att det ska smaka som det gjorde förr.

Föredrar du skaldjur rekommenderas tårtan Royal som har rikligt med handskalade räkor i både fyllning och garnering. Självklart är räkorna fångade från ett hållbart fiske och har en MSC-stämpel. Övriga ingredienser är bland annat lax, dill och ägg.

Den veganska smörgåstårtan består av en egengjord hummus, persiljepesto och soltorkade tomater. Den dekoreras sedan med exempelvis valnötter, frukter, oliver och paprika. Ta kontakt med oss om du eller någon i ditt sällskap har några allergier så hittar vi en lösning tillsammans!