Vegansk mat trendar – Vi gillar det

Letar du efter god mat gjord av fina råvaror med många spännande smakkombinationer fast utan animaliska produkter? Vegansk mat har blivit mer och mer efterfrågat i Sverige, inte minst eftersom fler och fler upptäcker att veganmat är både nyttig och ett mer miljövänligt alternativ. Våra veganska smörgåstårtor smakar riktigt gott tack vare våra grymma kockar.

Subman’s erbjuder vegansk catering när du vill ha spännande matupplevelsen för festen eller konferensen. Egentligen spelar det ingen roll om du är en livslång vegan eller en bara är nyfiken. Fräsch och smakrik mat passar helt alla och när maten lagas av skickliga och erfarna kockar kan den verkligen få smaklökarna att dansa.

Njut av god veganmat från Subman’s

En gång i tiden var utbudet vegansk beställningsmat bristfällig, men nu är situationen helt annorlunda. Du kan nu för tiden nästan hitta vegansk alternativ till de flesta maträtter. Tveka inte att anlita en oss som cateringfirma för att till exempel uppleva vegansk julmat som ofta blir lika uppskattat som den traditionella julmaten. Visst älskar vi traditionell julmat, men ibland är det kul att testa något nytt, även om man är vegan eller inte. Idag talas det mycket om vår personliga klimatpåverkan. Att äta mycket kött, till exempel producerad i Brasilien är inte det bästa för klimatet. Men väljer du att äta lite mer vegetarisk eller vegansk är du i linje med den nya mer hållbara inriktning som både företag och privatpersoner strävar efter. Dessutom smakar maken utsökt och innehåller allt det du behöver när det kommer till näringsämnen. Det ser våra kockar till.

vegansk mat

Den kanske största fördelen med catering är att du hålla i stora fester eller sammankomster, utan att behöva stressa över tillagning av mat. När någon annan tar hand om den biten, kan du som arrangör fokusera på andra saker och se till att hela eventet blir enklare att styra upp.

Något annat som är roligt och bra catering är att du får chansen till unika matupplevelser. Oavsett om du sitter på lunchar tillsammans med dina kollegor eller har studentfest ute i trädgården blir upplevelsen likt ett restaurangbesök – fast på dina villkor. Du kan få exakt det råvaror och de rätter som du vill ha. Subman’s är också experter på att hålla maten fräsch och kan sköta andra energikrävande delar som dukning, städning och servering.

Kontakta oss redan idag för din unika smakupplevelse!