Catering av jultallrik & julbord i Göteborg

Beställ din julmat hos Submans Catering Göteborg! Välj bland en härlig jultallrik eller ett komplett julbord.
Det är enkelt att beställa, smidigt att betala och punktlig leverans till din/er dörr. Vi löser goda och juliga alternativ till den som vill ha specialkost som vegetariska jultallrikar eller har olika intoleranser. Beställ inte försent, risk finns för att vi är fullbokade i december så beställ din julmat i tid.
Du kan alltid komplettera din beställning senast dagen innan. För julborden behöver vi beställningen minst 10 dagar innan och minst för 4 personer. Övriga julprodukter beställs senast 7 dagar innan leverans, men är du sent ute kan du alltid ringa så försöker vi lösa det. Alla våra jultallrikar går även att få som buffé!
Alla priser är exkl. moms (12%).

All vår julmat går att få med leverans eller hämtas fr.o.m. den 19 november.

Vi har öppet följande dagar endast för avhämtning:
23/12 kl. 08:00 - 19:00
24/12 Julafton kl. 08:00 - 12:00

OBS! Detta gäller vid betalning
Betalning av Julmat sker med faktura (enbart företag) eller kort (privatpersoner) under julen tar vi Swish men betalningen skall ske senast dagen innan leverans/hämtning.

Avbokning
Vi accepterar inte avbokning senare än 10 dagar innan leverans.OBS! VI ÄR NU FULLBOKADE FRAM TILL OCH MED DEN 24 DECEMBER!!


Vi kommer tyvärr inte kunna ta emot fler beställningar under denna period

Speciella önskemål av jultallrikar

Är ni allergiker eller har speciella önskemål kring er beställning av jultallrikar eller julbord? Ange det i övrigt fältet i kassan så ordnar vi det.

Catering av julbord i Göteborg

Du vet väl om att vi erbjuder catering av julbord? Kontakta oss per telefon: 031-12 66 66 eller e-post: order@submans.se