Catering till evenemang och privatfester

Behöver du catering till ditt evenemang eller fest? Då har du kommit rätt! På Submans erbjuder vi catering till alla slags event och fester. Vi erbjuder en omfattande cateringtjänst som passar alla typer av evenemang. Med vårt breda sortiment kan vi skapa allt från stora bufféer till frukost- och lunchpaket som är perfekta för festliga tillställningar. Vi är här för att ge dig den bästa matupplevelsen och underlätta planeringen av ditt event!

Vi erbjuder catering för små och stora event

Med över 30 år i branschen är vi en självklar aktör och specialist inom catering för evenemang och privata fester. Vi värnar om god mat, trevligt bemötande och ett professionellt upplägg. Våra råvaror håller högsta kvalitet och vi erbjuder ekologiska och KRAV-märkta alternativ eftersom det är något som ligger oss varmt om hjärtat. Sedan 2016 är vi en KRAV-certifierad aktör inom catering. För de som föredrar ekologiska och KRAV-märkta alternativ, har vi ett sortiment som passar dig. Dessutom erbjuder vi vegetariska och veganska alternativ där ni själva kan be om särskilda önskemål när det kommer till ingredienser.

Beställ catering online för ditt evenemang

Vi vill också göra beställningsprocessen så smidig som möjligt för dig. Med bara några enkla steg kan du välja och anpassa din cateringorder enligt dina önskemål. Det är enkelt, tryggt och bekvämt att beställa direkt från vår webbshop vid den tidpunkt som passar dig. Vi tar emot kortbetalning, swish och levererar snabbt och punktligt i hela Göteborg.

Allergier eller specifika önskemål till evenemanget?

Vi förstår att varje evenemang är unikt, och vi är glada att anpassa vårt cateringutbud efter dina specifika behov. Om du har några matallergier eller speciella önskemål som inte finns i vår webbshop, är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning och givetvis den bästa smakkombon.

Låt Submans Catering göra ditt evenemang till en minnesvärd upplevelse. Beställ din catering idag!