Baguetter, Smörgåsar och Subs

En matig baguette till lunch eller fikat är alltid uppskattat. Särskilt om man slipper göra dem själv till ett större sällskap. Subman's gör det enkelt att bjuda på matigt tilltugg till mötet, lunchen, eller konferensen. Våra baguetter, smörgåsar och subs är gjorda med nybakat bröd och de bästa råvarorna. Möjligheterna är praktiskt taget oändliga när det kommer till att göra goda subs. Kontakta oss om ni vill ha ett särskilt tema eller särskilda ingredienser och vi löser det tillsammans. Har ni lite ovanligare önskemål får ni bara se till att kontakta oss i god tid. På det sättet kan vi förbereda er måltid på bästa sätt.

Goda baguetter

Våra sprödiga och luftiga baguetter är alltid på nybakat bröd med goda fyllningar. Önskar ni lägga till eller ta bort någonting i fyllningen så är det bara att säga till så ordnar vi det.

Speciella önskemål?

Har ni någon matallergiker eller andra specifika önskemål på ingredienser och tillredning? Inga konstigheter, ange eventuella önskemål i meddelanderutan vid beställning. Vi ordnar så att allt blir som ni vill ha det.