Description
Historien om Ceasarsalladens ursprung:
”Man tror att Ceasarsalladen skapades av Caesar Cardini. Enligt legenden ska han ha skapat rätten vid en nationaldagsfest troligtvis året 1924, efter en hektisk dag med mycket gäster. Maten höll på att ta slut i köket, så han fick hitta på ett nytt recept utifrån de råvaror han hade kvar i köket. Han drog ihop en majonnäsbas och gjorde en show vid borden framför de väntande restauranggästerna när han blandade salladen och strödde över parmesan och brödkrutonger.” Vips hade vi en ny god rätt som passar på alla sätt!
Innehåller:
- Svensk grillad kycklingfilé *
- Krispigt bacon från Svenska grisar
- Äkta parmesan från Italien
- God krispig sallad med roman och andra salladssorter* blandas med paprika*, lök* och gurka *.
- Solmogna goa tomater *
- Solrosfrön
- Spröda brödkrutonger *
- Caesardressing
Ingår: bröd* och smör*
*= Går att få som ekologiskt/KRAV märkta alternativ. Beställning av ekologiskt/KRAV- märkta råvaror behöver vi minst 5 dagar innan, samt en prishöjning tillkommer per portion.
Kan erbjudas med tillägg av pasta, bulgur, Couscous eller Quinoa för 5 kr extra/sallad. (Skriv i kommentarrutan vad ni vill ha).